★★★★★

Industrigulve der lever op til dine behov

Alle former for gulvarbejde udføres på Fyn, Sjælland og i Trekantsområdet.

Kundeservice i top

Kvalitet og resultat går hånd i hånd med kundetilfredshed - vi elsker at lave et godt stykke arbejde for vores kunder.

Øje for detaljen

Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat, og sætter derfor detaljen og æstetikken i højsædet.

Vi tænker på miljøet

Vi anvender enestående materialer og metoder, som er med til at bidrage til bæredygtigheden af planeten.

Vejledning og rådgivning

Hos AKN Gulvtech får du professionel rådgivning og vejledning, inden vi laver dine gulve og trapper.

Referencer

Slidstærke industrigulve - Skræddersyet til din virksomhed

Hos AKN-Gulvtech er vi specialister i at levere og installere slidstærke industrigulve, der er skræddersyet til din virksomheds specifikke behov. Vi har mange års erfaring med en bred vifte af industrier. Vi tilbyder et bredt udvalg af materialer og farver, så du kan finde et industrigulv, der passer perfekt til din virksomheds behov.

Uanset om du driver en produktionsvirksomhed, et laboratorium, en skole eller et hospital, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte industrigulv. Vores gulve er:

Har du brug for et nyt industrigulv? Udfyld vores kontaktformular i dag for, at få et gratis tilbud! Vi tilbyder gulvløsninger i trekantområdet, på Fyn og i København.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 72 timer.

Vores anmeldelser

Vi har 4,9 stjerner ud af 5 på Trustpilot

★★★★★

★★★★★

Vil klart anbefale

Pænt og nemt at have med at gøre – resultatet de leverer er 10 gange, hvad jeg kunne have forestillet mig på forhånd! Det her er fantastisk! Vil klart anbefale 🙌🏼

– Adrian Landa,
via Facebook

★★★★★

God service gennem hele processen

Vi har fået lagt nyt gulv i forbindelse med en renovering af vores bolig. Vi valgte AKN Gulvtech til at lægge vores helt nye Epoxy Gulv og vi er fuldt ud tilfredse. De har leveret et slutresultat som vi er fuldt ud tilfredse og vil klart anbefale AKN Gulvtech, når du skal have lagt et nyt gulv 😊👍

– Michael Sørensen,
via Facebook

★★★★★

Fantastisk service og håndværk

Altid frisk på en snak om ens ideer og udføre et smukt arbejde. Kan klart anbefale AKN Gulvtech hvis man går med tanker om at få lavet et smukt og anderledes gulv.

– Mulle Andersen,
via Facebook

Eksempler på industrigulve

Der findes en række forskellige typer industrigulve, og det kan være vanskeligt at vælge det rigtige. Hos AKN-Gulvtech hjælper vi dig med at finde det perfekte gulv til din virksomheds behov.

Her er en kort oversigt over de mest almindelige typer industrigulve:

epoxy gulv

Epoxygulv

Slidstærkt, holdbart, nemt at rengøre, modstandsdygtigt over for kemikalier.

pu gulv

Polyurethan gulv

Fleksibelt, støjabsorberende, modstandsdygtigt over for kemikalier.

Gulvlægning

Flydespartel

Glat, jævn overflade, nemt at rengøre, hygiejnisk.

epoxy gulv

Akrylgulv

Hurtig installation, hurtig hærdning, modstandsdygtig.

nyt gulv, polyurethan

Kompakt gulv

Robust, slidstærkt, velegnet til høj trafik, resistent over for kemikalier og olie.

PurCem Gulv

Slidstærkt, fleksibelt, modstandsdygtigt over for kemikalier og temperaturændringer.

Støbning og reparation af industrigulve

Hos AKN-Gulvtech tilbyder vi professionel støbning og reparation af industrigulve, der sikrer optimal holdbarhed og funktionalitet til din virksomhed. Vi har omfattende erfaring med at håndtere forskellige behov og krav, og vi leverer altid skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke ønsker.

Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvtyper, der er designet til at modstå forskellige belastninger og slid. Vi sørger for, at gulvet opfylder alle gældende krav og standarder, og vi bruger kun materialer af højeste kvalitet.

Skader på industrigulve kan være både frustrerende og dyre at reparere. Heldigvis tilbyder vi hurtig og effektiv reparation af alle typer skader, uanset om det er revner, huller eller ujævnheder. Vi bruger innovative teknikker og materialer, der sikrer en langvarig og holdbar reparation.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på støbning eller reparation af dit industrigulv.

Sådan vælger du det rette industrigulv

Alt afhængigt af hvilken form for erhverv der er tale om, så er det altid vigtigt, at gulvbelægningen bliver valgt på baggrund af funktionskravene for belastningen på gulvet. Det er derfor vigtigt især at overveje, hvad gulvet skal kunne holde til, når der skal vælges gulvtype, og om der eventuelt er nogle krav fra myndighederne omkring valg af industrigulv.

Vi er specialister inden for vores fag, og vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til din rådighed, så vi sammen kan sikre os, at du får det helt rigtige gulv til din virksomhed eller industriproduktion. Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, så du kan få den rette løsning.

Kontakt os og få beregnet en pris på din gulvbelægning

Vores priser på industrigulve varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilken type gulvbelægning du vælger, og hvor mange kvadratmeter gulv du skal have lagt. Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din kommende gulvbelægning.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning omkring valg af gulvtype, eller hvis du har brug for at høre mere om de forskellige typer industrigulve.

Indhent et tilbud

[contact-form-7 id="4" title="Kontaktformular med beskedfelt"]