Industrigulve der lever op til dine behov

Alle former for gulvarbejde udføres på Fyn, Sjælland og i Trekantsområdet.

Kundeservice i top

Kvalitet og resultat går hånd i hånd med kundetilfredshed - vi elsker at lave et godt stykke arbejde for vores kunder.

Øje for detaljen

Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat, og sætter derfor detaljen og æstetikken i højsædet.

Vejledning og rådgivning

Hos AKN Gulvtech får du professionel rådgivning og vejledning, inden vi laver dine gulve og trapper.

Vi er specialister i at lægge gulve for industrien og erhvervskunder

Industrigulve gør sig typisk gældende ved industriproduktion, laboratoriemiljøer og en række forskellige offentlige institutioner som for eksempel sundhedssektoren. Hos AKN-Gulvtech er vi specialister inden for industrigulve, som vi lægger for mange forskellige typer virksomheder i Horsens og omegn samt på hele Fyn og i Trekantområdet.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 72 timer.


  Gulvarbejder

  Eksempler på industrigulve

  Der findes en række forskellige typer industrigulve, som du kan vælge imellem alt afhængigt af, hvilken type virksomhed eller industri du beskæftiger dig med, og hvilke individuelle ønsker og behov du har til gulvets funktion.
  Du kan blandt andet vælge mellem følgende former for industrigulve:

  • Flydespartel
  • Akrylgulv
  • Epoxygulv
  • Polyurethangulv
  • Kompakt Gulv
  • PurCem Gulv

  Sådan vælger du det rette industrigulv

  Alt afhængigt af hvilken form for erhverv der er tale om, så er det altid vigtigt, at gulvbelægningen bliver valgt på baggrund af funktionskravene for belastningen på gulvet. Det er derfor vigtigt især at overveje, hvad gulvet skal kunne holde til, når der skal vælges gulvtype, og om der eventuelt er nogle krav fra myndighederne omkring valg af industrigulv.

  Vi er specialister inden for vores fag, og vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til din rådighed, så vi sammen kan sikre os, at du får det helt rigtige gulv til din virksomhed eller industriproduktion. Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, så du kan få den rette løsning.

  Kontakt os og få beregnet en pris på din gulvbelægning

  Vores priser på industrigulve varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilken type gulvbelægning du vælger, og hvor mange kvadratmeter gulv du skal have lagt. Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din kommende gulvbelægning.

  Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning omkring valg af gulvtype, eller hvis du har brug for at høre mere om de forskellige typer industrigulve.

  Indhent et tilbud