★★★★★

Gulvlægger København

Alle former for gulvarbejde udføres på Sjælland, Fyn og i Trekantsområdet.

Kundeservice i top

Kvalitet og resultat går hånd i hånd med kundetilfredshed - vi elsker at lave et godt stykke arbejde for vores kunder.

Øje for detaljen

Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat, og sætter derfor detaljen og æstetikken i højsædet.

Vi tænker på miljøet

Vi anvender enestående materialer og metoder, som er med til at bidrage til bæredygtigheden af planeten.

Vejledning og rådgivning

Hos AKN Gulvtech får du professionel rådgivning og vejledning, inden vi laver dine gulve og trapper.

Referencer

Gulvlægger i København

AKN Gulvtech er din lokale gulvlægger i København. Vi har mange års erfaring indenfor det meste, når det kommer til gulvservice. Vi ved, at gulvet er fundamentet for en god arbejdsplads eller et hyggeligt hjem. Derfor tager vi altid vores opgave alvorligt og går altid lidt længere end de fleste, så du kan få dit drømmegulv.

Hos AKN Gulvtech er vi den perfekte blanding af æstetikere og dygtige håndværkere. Et gulv er nemlig mere end blot planker og søm – det er noget af det vigtigste i dit hjem. Derfor skal det gøres ordentligt. Af samme grund står vi altid klar med gratis og kompetent rådgivning, hvis du føler dig fortabt eller bare har brug for lidt sparring. Så kan du hurtigt og nemt finde frem til den perfekte gulvløsning for dig og dit hjem – resten skal vi nok tage os af.

Man siger, at gode ting koster mange penge og det er måske også sandt i nogle tilfælde – men ikke hos os. Vi mener nemlig ikke, at et gulv i høj kvalitet behøver at koste en formue. Derfor tilbyder vi gulvservice til konkurrencedygtige priser, så du kan få et solidt gulv uden at sprænge budgettet. Vi bruger desuden miljøvenlige materialer og metoder i vores arbejde. Så kan du gå rundt på dit nye gulv med god samvittighed – det giver god mening for dig og derfor giver det god mening for os hos AKN Gulvtech.

AKN Gulvtech er din lokale gulvlægger i København. Vi har mange års erfaring indenfor det meste, når det kommer til gulvservice. Vi ved, at gulvet er fundamentet for en god arbejdsplads eller et hyggeligt hjem. Derfor tager vi altid vores opgave alvorligt og går altid lidt længere end de fleste, så du kan få dit drømmegulv.

 

Hos AKN Gulvtech er vi den perfekte blanding af æstetikere og dygtige håndværkere. Et gulv er nemlig mere end blot planker og søm - det er noget af det vigtigste i dit hjem. Derfor skal det gøres ordentligt. Af samme grund står vi altid klar med gratis og kompetent rådgivning, hvis du føler dig fortabt eller bare har brug for lidt sparring. Så kan du hurtigt og nemt finde frem til den perfekte gulvløsning for dig og dit hjem – resten skal vi nok tage os af.

 

Man siger, at gode ting koster mange penge og det er måske også sandt i nogle tilfælde - men ikke hos os. Vi mener nemlig ikke, at et gulv i høj kvalitet behøver at koste en formue. Derfor tilbyder vi gulvservice til konkurrencedygtige priser, så du kan få et solidt gulv uden at sprænge budgettet. Vi bruger desuden miljøvenlige materialer og metoder i vores arbejde. Så kan du gå rundt på dit nye gulv med god samvittighed – det giver god mening for dig og derfor giver det god mening for os hos AKN Gulvtech.

Læs mindre Læs mere

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 72 timer.

Vores anmeldelser

Vi har 4,9 stjerner ud af 5 på Trustpilot

★★★★★

★★★★★

Vil klart anbefale

Pænt og nemt at have med at gøre – resultatet de leverer er 10 gange, hvad jeg kunne have forestillet mig på forhånd! Det her er fantastisk! Vil klart anbefale 🙌🏼

– Adrian Landa,
via Facebook

★★★★★

God service gennem hele processen

Vi har fået lagt nyt gulv i forbindelse med en renovering af vores bolig. Vi valgte AKN Gulvtech til at lægge vores helt nye Epoxy Gulv og vi er fuldt ud tilfredse. De har leveret et slutresultat som vi er fuldt ud tilfredse og vil klart anbefale AKN Gulvtech, når du skal have lagt et nyt gulv 😊👍

– Michael Sørensen,
via Facebook

★★★★★

Fantastisk service og håndværk

Altid frisk på en snak om ens ideer og udføre et smukt arbejde. Kan klart anbefale AKN Gulvtech hvis man går med tanker om at få lavet et smukt og anderledes gulv.

– Mulle Andersen,
via Facebook

4 grunde til at vælge AKN-Gulvtech som din gulvlægger i København

God kvalitet

Vi tilbyder kun gulve af højeste kvalitet fra anerkendte mærker. Vores erfarne gulvlæggere sørger for en professionel installation, der sikrer et flot og holdbart resultat.

Nummer 2

Et bredt udvalg

Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvbelægninger til både private og erhverv, herunder epoxygulve, linoleumsgulve, vinylgulve, Tarkett gulve, og mere.

Gode priser

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores gulvløsninger. Vi er også fleksible med hensyn til finansiering, så du kan finde en løsning, der passer til dit budget.

Kundeservice i top

Vi sætter stor pris på god kundeservice. Vi er altid tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og rådgive dig om den bedste gulvløsning til dine behov.

Gulvservice i København

Hos AKN-Gulvtech, din foretrukne gulvmand i København, forstår vi, at valget af gulv er en vigtig beslutning. Du kan vælge alt fra det klassiske plankegulv til et mere prisvenligt vinylgulv. I de seneste år har vi set en tendens, hvor vores kunder foretrækker gulvløsninger, der kombinerer tidløst design med lang holdbarhed. Dette kommer især til udtryk i det populære New Yorker-look, som vi, som et erfarent gulvfirma i København, ofte arbejder med. Dette design, der skifter de klassiske klinker og trægulve ud med et mere råt og industrielt udtryk, passer perfekt til den skandinaviske indretningsstil, og det er derfor ikke overraskende, at denne type gulv i København er blevet så populær. New Yorker-looket kan opnås med flere forskellige materialer. Det kan blandt andet være: 

Epoxy og polyurethan har deres oprindelse som industrigulve, men er i de seneste år også kommet ind i de danske hjem – og med god grund. Der er nemlig mange fordele ved disse materialer, hvor andre gulvtyper simpelthen kommer til kort. Som din gulvlægger i København, kan vi bekræfte, at disse gulve ikke kun er utrolig slidstærke og vedligeholdelsesvenlige, men også tilbyder en unik mulighed for at personalisere dit hjem med et væld af farver og mønstre. Samtidig betyder den spejlblanke og fugefrie overflade, at disse gulve er utroligt lette at rengøre.

I denne gulvtype går funktionalitet og stil virkelig op i en højere enhed, og er derfor et oplagt valg til både køkken, entre, badeværelse og arbejdsplads.

Genopliv dine gulve

Dine gulve bliver udsat for meget slid hver eneste dag. Ja, man kan næsten sige, at gulvet er det mest brugte møbel i dit hjem eller på din arbejdsplads. Derfor bør det ikke komme som en overraskelse, når det en dag begynder at vise alderdomstegn i form af revner, hak, pletter og knirker – det sker for selv det bedste gulv. Det betyder selvfølgelig ikke, at du bare skal acceptere det og leve med det – tværtimod.

I stedet for at bide tænderne sammen og gå på et gulv, som du ikke bryder dig om, bør du kontakte din lokale gulvmand i København. Hos AKN Gulvtech er vi et erfarent gulvfirma i København, der kan hjælpe dig med alt lige fra reparation af dine gamle gulve til at lægge et helt nyt gulv. Tag kontakt til os hos AKN Gulvtech, hvis du ønsker flot gulv i København eller omegn.

Dine gulve bliver udsat for meget slid hver eneste dag. Ja, man kan næsten sige, at gulvet er det mest brugte møbel i dit hjem eller på din arbejdsplads. Derfor bør det ikke komme som en overraskelse, når det en dag begynder at vise alderdomstegn i form af revner, hak, pletter og knirker - det sker for selv det bedste gulv. Det betyder selvfølgelig ikke, at du bare skal acceptere det og leve med det - tværtimod.

 

I stedet for at bide tænderne sammen og gå på et gulv, som du ikke bryder dig om, bør du kontakte din lokale gulvmand i København. Hos AKN Gulvtech er vi et erfarent gulvfirma i København, der kan hjælpe dig med alt lige fra reparation af dine gamle gulve til at lægge et helt nyt gulv. Tag kontakt til os hos AKN Gulvtech, hvis du ønsker flot gulv i København eller omegn.

Læs mindre Læs mere
Gulvarbejde

Din pålidelige og professionelle gulvlægger i København

Gulvet er på mange måder fundamentet for et godt hjem eller arbejdsplads. Når gulvet ikke passer til rummet, bliver det hurtigt rigtig svært at indrette det på en flot måde eller arbejde effektivt i det. Derfor er det også værd at finde et gulv, som opfylder alle dine behov – både de æstetiske og de praktiske. På den måde bliver din hverdag lige lidt enklere.

Har du f.eks. behov for et gulv, som er let at rengøre, eller arbejder du i en virksomhed, hvor et slidstærkt og holdbart underlag står højt på ønskelisten? Eller ønsker du bare et smukt og stilrent gulv, som virkelig tager dit hjems indretning til nye højder? Hvis du har brug for gulvservice i København, står vi hos AKN-Gulvtech, din pålidelige gulvmand i København, altid klar til at hjælpe dig med god rådgivning. Som et erfarent gulvfirma i København, lader vi nemlig aldrig muligheden for at forbedre dit hjem eller arbejdsplads ryge på gulvet.

Gulvet er på mange måder fundamentet for et godt hjem eller arbejdsplads. Når gulvet ikke passer til rummet, bliver det hurtigt rigtig svært at indrette det på en flot måde eller arbejde effektivt i det. Derfor er det også værd at finde et gulv, som opfylder alle dine behov - både de æstetiske og de praktiske. På den måde bliver din hverdag lige lidt enklere.

 

Har du f.eks. behov for et gulv, som er let at rengøre, eller arbejder du i en virksomhed, hvor et slidstærkt og holdbart underlag står højt på ønskelisten? Eller ønsker du bare et smukt og stilrent gulv, som virkelig tager dit hjems indretning til nye højder? Hvis du har brug for gulvservice i København, står vi hos AKN-Gulvtech, din pålidelige gulvmand i København, altid klar til at hjælpe dig med god rådgivning. Som et erfarent gulvfirma i København, lader vi nemlig aldrig muligheden for at forbedre dit hjem eller arbejdsplads ryge på gulvet.

Læs mindre Læs mere

Gulvlægger København FAQ

Hvad koster det at få lagt et nyt gulv?

Prisen for at få lagt et nyt gulv afhænger af flere faktorer, herunder gulvtypen, områdets størrelse, arbejdets omfang og din geografiske placering.

AKN Erhvervsgulve tilbyder gratis og uforpligtende tilbud, så du kan få en præcis pris på dit projekt. Vi har et team af erfarne gulvlæggere, der kan få arbejdet gjort hurtigt og effektivt.

Hvor lang tid tager det at få lagt et nyt gulv?

Tiden det tager at få lagt et nyt gulv afhænger af flere faktorer, herunder:

Gulvtypen: Epoxygulve tager typisk længere tid at lægge end linoleumsgulve.
Størrelsen af ​​området: Jo større område, jo længere tid tager det.
Arbejdets omfang: Skal der fjernes et gammelt gulv? Skal der laves undergulv?
Som en generel tommelfingerregel kan du forvente, at det tager 1-3 dage at få lagt et nyt gulv på et område på 100 m2.

Hos AKN-Gulvtech har vi et team af erfarne gulvlæggere, der kan få arbejdet gjort hurtigt og effektivt. Vi tilbyder også en gratis og uforpligtende tilbudsafgivelse, så du kan få en præcis pris på dit projekt.

Hvad skal jeg gøre for at vedligeholde mit gulv?

Den bedste måde at vedligeholde dit gulv på afhænger af gulvtypen. Generelt skal du dog rengøre gulvet regelmæssigt, beskytte det mod ridser og skrammer, fjerne pletter med det samme

Kontakt os

Kontakt os allerede i dag, hvis du er på udkig efter professionel gulvservice i København eller omegn. Vi ser frem til at hjælpe dig på rette vej. Hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser eller gulvtyper, så kan du kontakte os på telefon 40 40 60 52 eller via [email protected].

Du kan også kontakte os ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Indhent et tilbud

[contact-form-7 id="4" title="Kontaktformular med beskedfelt"]