Gulvlægger København

Alle former for gulvarbejde udføres på Sjælland, Fyn og i Trekantsområdet.

Kundeservice i top

Kvalitet og resultat går hånd i hånd med kundetilfredshed - vi elsker at lave et godt stykke arbejde for vores kunder.

Øje for detaljen

Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat, og sætter derfor detaljen og æstetikken i højsædet.

Vejledning og rådgivning

Hos AKN Gulvtech får du professionel rådgivning og vejledning, inden vi laver dine gulve og trapper.

Gulvlægger i København

AKN Gulvtech er din lokale gulvlægger i København. Vi har mange års erfaring indenfor det meste, når det kommer til gulvservice. Vi ved, at gulvet er fundamentet for en god arbejdsplads eller et hyggeligt hjem. Derfor tager vi altid vores opgave alvorligt og går altid lidt længere end de fleste, så du kan få dit drømmegulv.

Hos AKN Gulvtech er vi den perfekte blanding af æstetikere og dygtige håndværkere. Et gulv er nemlig mere end blot planker og søm – det er noget af det vigtigste i dit hjem. Derfor skal det gøres ordentligt. Af samme grund står vi altid klar med gratis og kompetent rådgivning, hvis du føler dig fortabt eller bare har brug for lidt sparring. Så kan du hurtigt og nemt finde frem til den perfekte gulvløsning for dig og dit hjem – resten skal vi nok tage os af.

Man siger, at gode ting koster mange penge og det er måske også sandt i nogle tilfælde – men ikke hos os. Vi mener nemlig ikke, at et gulv i høj kvalitet behøver at koste en formue. Derfor tilbyder vi gulvservice til konkurrencedygtige priser, så du kan få et solidt gulv uden at sprænge budgettet. Vi bruger desuden miljøvenlige materialer og metoder i vores arbejde. Så kan du gå rundt på dit nye gulv med god samvittighed – det giver god mening for dig og derfor giver det god mening for os hos AKN Gulvtech.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 72 timer.


  Gulvservice i København

  Når det kommer til gulve, er der mange muligheder at vælge imellem. Du kan f.eks. vælge det klassiske plankegulv eller et mere prisvenligt vinylgulv. I disse år er der en klar tendens til at vælge gulvløsninger, som forener tidløst design og lang holdbarhed. Det kommer blandt andet til udtryk i det populære New Yorker-look, hvor de klassiske klinker og trægulve er skiftet ud med et mere råt og industrielt udtryk. Det er et design, som harmonerer rigtig godt med vores skandinaviske indretningsstil og derfor er det ikke overraskende, hvis du allerede har set denne type gulv i København. New Yorker-looket kan opnås med flere forskellige materialer. Det kan blandt være:

  Epoxy og polyurethan har deres oprindelse som industrigulve, men er i de seneste år også kommet ind i de danske hjem – og med god grund. Der er nemlig mange fordele ved disse materialer, hvor andre gulvtyper simpelthen kommer til kort. De er utrolig slidstærke og fremstår som spritnye i rigtig mange år. Derudover har du mulighed for at personalisere dit epoxy- eller polyeurotangulv i et væld af forskellige farver og mønstre, så du kan få lige det look, som du altid har drømt om. Samtidig betyder den spejlblanke og fugefrie overflade, at disse gulve er utroligt lette at rengøre.

  I denne gulvtype går funktionalitet og stil virkelig op i en højere enhed, og er derfor et oplagt valg til både køkken, entre, badeværelse og arbejdsplads. 

  Genopliv dine gulve

  Dine gulve bliver udsat for meget slid hver eneste dag. Ja, man kan næsten sige, at gulvet er det mest brugte møbel i dit hjem eller på din arbejdsplads. Derfor bør det ikke komme som en overraskelse, når det en dag begynder at vise alderdomstegn i form af revner, hak, pletter og knirker – det sker for selv det bedste gulv. Det betyder selvfølgelig ikke, at du bare skal acceptere det og leve med det – tværtimod. 

  I stedet for at bide tænderne sammen og gå på et gulv, som du ikke bryder dig om, bør du kontakte din lokale gulvlægger i København. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra reparation af dine gamle gulve til at lægge et helt nyt gulv. Tag kontakt til os hos AKN Gulvtech, hvis du ønsker flot gulv i København eller omegn.

  Gulvarbejde

  Din pålidelige og professionelle gulvlægger i København

  Gulvet er på mange måder fundamentet for et godt hjem eller arbejdsplads. Når gulvet ikke passer til rummet, bliver det hurtigt rigtig svært at indrette det på en flot måde eller arbejde effektivt i det. Derfor er det også værd at finde et gulv, som opfylder alle dine behov – både de æstetiske og de praktiske. På den måde bliver din hverdag lige lidt enklere. 

  Har du f.eks. behov for et gulv, som er let at rengøre eller arbejder du i en virksomhed, hvor et slidstærkt og holdbart underlag står højt på ønskelisten? Eller ønsker du bare et smukt og stilrent gulv, som virkelig tager dit hjems indretning til nye højder? Hvis du har brug for gulvservice i København, står vi altid klar til at hjælpe dig med god rådgivning. Vi lader nemlig aldrig muligheden for at forbedre dit hjem eller arbejdsplads ryge på gulvet.

  Kontakt os

  Kontakt os allerede i dag, hvis du er på udkig efter professionel gulvservice i København eller omegn. Vi ser frem til at hjælpe dig på rette vej. Hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser eller gulvtyper, så kan du kontakte os på telefon 40 40 60 52 eller via [email protected].

  Du kan også kontakte os ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud