Polyurethangulv i private hjem og virksomheder

Vi kører på Fyn, Sjælland og i Trekantsområdet.

Kundeservice i top

Kvalitet og resultat går hånd i hånd med kundetilfredshed - vi elsker at lave et godt stykke arbejde for vores kunder.

Øje for detaljen

Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat, og sætter derfor detaljen og æstetikken i højsædet.

Vejledning og rådgivning

Hos AKN Gulvtech får du professionel rådgivning og vejledning, inden vi laver dine gulve og trapper.

Vi er eksperter i polyurethan-belægning

Hos AKN Gulvtech i Aarup tilbyder vi gulvlægning af et polyurethangulv (PU-gulv), som er et slidstærkt gulv til både indendørs og udendørs belægning. Denne type gulv bruges ofte i køkken, badeværelse, gange, stuer, forretninger, institutioner, fitnesscentre mv., men kan bruges næsten overalt.

Polyurethan er en sammensætning af polymerer forbundet af carbamat-forbindelser, som skaber et fleksibelt materiale. Denne type gulv minder meget om epoxygulve, men forskellen er dog behageligheden.

Et polyurethangulv er mere behagelige at gå på end et gulv i epoxy grundet dets fleksibilitet og støddæmpende effekt. Materialet er desuden miljøvenligt og nemt at rengøre grundet dets glatte overflade.

PU-gulve fås i en masse farver og designs, så du kan vælge et gulv personligt til din smag og stil i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Et polyurethangulv kan bruges i både et privat hjem og i erhvervslokaler, og vi kommer gerne ud og lægger dit gulv for dig. Vi dækker både Fyn, Trekantområdet samt Horsens og omegn. Større opgaver så dækkes hele landet

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 72 timer.


  AKN Gulvtech Billeder-21

  Støjreducerende gummibelægning

  Polyurethan er et støjdæmpende materiale, som reducerer lydniveauet i rummet. Gummigulvet kan blive lagt ovenpå næsten alle overflader lige fra træ til beton.

  Grundet det faktum at polyurethan er et fleksibelt materiale, er et polyurethangulv behageligt at gå på og kan dermed bruges i alle slags rum til dine forskellige behov. Derudover gør den glatte overflade det nemt og praktisk for dig at rengøre dine gulve.

  Et PU-gulv er slidstærkt og resistent over for ridser, så du fortsat kan have et glat og blankt gulv.

  Behageligt, rengøringsvenligt og støjdæmpende

  Et polyurethangulv er altså en støjdæmpende belægning til dig, der gerne vil have et behageligt gulv at gå på, som kan lægges i et utal af farver og designs ud fra din stil. Desuden er et polyurethangulv rengøringsvenligt og hermed hygiejnisk grundet den glatte overflade uden samlinger og fuger.

  De seneste år er denne type gulv blevet meget populært grundet dets behagelighed, rengøringsvenlighed og den støjdæmpende effekt.

  Polyurethan gulv på badeværelset

  Polyurethan gulv er oplagt på et badeværelse da det er perfekt til et vådrum. Polyurethan er det eneste fugefrie gulvbelægning, der er godkendt til vådrum.

  Polyurethan gulve er også utrolig nemme at vedligeholde og rengøre. De er nemme at tørre af med en fugtig klud og kræver ikke særlig meget vedligeholdelse for at bevare deres udseende. De er også modstandsdygtige over for fugt, skidt og snavs, hvilket gør dem ideelle til køkken- og badeværelsesområder. 

  Et polyurethan gulv et fremragende valg, hvis du leder efter et holdbart og smukt gulv, som er nemt at vedligeholde Det er en løsning, der passer til enhver livsstil og ethvert hjem, og som vil give dit hjem et moderne og elegant touch.

  Polyurethan gulv har en mere behagelig træde overflade end for eksempel epoxy gulv har, hvilket gør det rart at gå på.

  4 gode grunde til at vælge Polyurethan gulv

  1. Langtidsholdbart og giver muligheden for at genopfriske dine gulve
  Gulvet er meget holdbart, og man kan nemt rykke rundt på ting uden at det kommer til at skade gulvet. Hvis du synes dine gamle gulve mangler en opfrisker, så er polyurethan gulv nemt. Polyurethan gulv kan lægges oven på klinker, beton og gulvspartel.

  2. Behageligt at gå på
  Polyurethan gulv er mere blødt og har ikke samme hårdhed som for eksempel epoxy gulve.

  3. Nemt at rengøre
  Det er lige til når man taler rengøring af PU gulv. Der er ingen sprækker eller fuger der kan modtage skidt eller snavs, som gør det er let at vaske.

  4. Flere farver
  Du har mulighed for at sætte dit eget præg på gulvet, da der er masser af forskellige farver at vælge i mellem.

  Pu-belægning i hestestalde

  En belægning jeg selv har sammensat til hestestalde/ramperne ud af den polyurethan, som vi bruger til p-huse. Den er skridsikker med Dyna grip tilføjet, og skridsikringen kan fås i den ønskede grovhed.

  Denne løsning kan fås i alle RAL-farver, og så har den alle de egenskaber, som polyurethan har.

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 72 timer.


   Vores priser på et polyurethangulv

   Afhængigt af din opgaves kvadratmeter og omfang varierer vores pris på et polyurethangulv. Derudover skal vi informeres om, hvilket underlag gulvene skal lægges på samt dine forventninger. Herefter kan vi give dig et estimeret tilbud, som er 100 % uforpligtende.

   Vi sidder klar til at tage imod dine spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

   Kontakt os allerede i dag

   Hos AKN-Gulvtech er vi eksperter i polyurethangulve. Vi vil derfor rådgive og vejlede dig så meget som muligt, så vi kan finde frem til en løsning som passer til lige netop dig. Vi vil gerne sikre os, at du som kunde får den fornødne vejledning angående dit polyurethan gulv, så vi kan skabe resultater, der passer til dine behov og ønsker. Din tilfredshed er vores tilfredshed.

   Hvis du ønsker at høre mere om vores polyurethangulve, eller hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud, så kan du kontakte os på telefon 40 40 60 52 eller på e-mail via [email protected].

   Du kan også kontakte os via kontaktformularen på siden her, og så vil vi typisk vende tilbage med svar på henvendelsen inden for 3 Hverdage.

   Indhent et tilbud