Epoxygulv til private og erhverv

Alle former for gulvarbejde udføres på Fyn, Sjælland og i Trekantsområdet.

Kundeservice i top

Kvalitet og resultat går hånd i hånd med kundetilfredshed - vi elsker at lave et godt stykke arbejde for vores kunder.

Øje for detaljen

Det er vigtigt for os at vores kunder får det bedste resultat, og sætter derfor detaljen og æstetikken i højsædet.

Vejledning og rådgivning

Hos AKN Gulvtech får du professionel rådgivning og vejledning, inden vi laver dine gulve og trapper.

Vi er specialister i epoxygulve

Et epoxygulv indtræder i dag i mange hjem, da det både er blevet enormt moderne, og det er super let at rengøre.

Derudover fungerer det også perfekt til industribrancher, da et epoxygulv er stærkere end de fleste slags gulve. Et epoxygulv er 3 gange så stærkt som beton og er super funktionelt til benyttelse i industribrancher generelt. Dog er det også meget populært at få det i hjemmet, da det giver et helt andet look til boligen.

Epoxymaling til gulvet fås i flere forskellige farver alt efter, hvad der passer til lige præcis din bolig eller arbejdsplads.

Hos AKN-Gulvtech er vi specialister inden for epoxygulv, og vi står både til rådighed for dig, som er privat kunde, men også for institutioner, industri og erhverv. Vi dækker hele Fyn og Trekantområdet samt Horsens og omegn.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 72 timer.


  epoxy gulv

  Et slidstærkt og rengøringsvenligt gulv

  Et gulv i epoxy er enormt slidstærkt og rengøringsvenligt, og det egner sig til flere formål. Epoxy bliver ikke kun brugt til gulvet derhjemme, men bliver også anvendt i mange industrivirksomheder, hvor gulvet skal være holdbart.

  Et epoxygulv og et polyurethangulv kan minde utrolig meget om hinanden på deres egenskaber. Men forskellen på disse to slags gulve er, at et epoxygulv har en markant større belastningsevne, hvilket kan være en fordel for især industribranchen.

  Er du i tvivl om, hvilken type gulv der matcher dine behov, eller er du blevet nysgerrig på vores epoxygulve, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os for vejledning og gode råd.

  Hos AKN-Gulvtech tilbyder vi rådgivning, eksempelvis i forhold til materialer, montering og andet inden for gulvlægning.

  Vi tilbyder flere typer gulve, og vi kan med garanti hjælpe dig med dit næste projekt i forbindelse med gulvarbejde.

  Epoxy gulv i private hjem

  Epoxy gulv er blevet mere og mere udbredt i private hjem, og fungerer godt rundt i hele huset. Epoxy gulv i køkkenet er for eksempel den helt rigtige løsning til dig der elsker en nem rengøring.

  Med epoxy gulv slipper du for at være nervøs for om børnene spilder på gulvet. Det er nemlig meget nemt at rengøre da mad og væske ikke trænger ned i gulvet, og det tåler de fleste rengøringsmidler. 

  Epoxy er en maling, der kan komme på alt fra træ til beton, og efterlader en flot og robust overflade. Et valg om epoxy gulv i garagen eller i kælderen vil også være et smart valg, da gulvet er slidstærkt og hårdt, og dermed holder til det meste. Du vil nemt kunne holde garagen ren og pæn, da der ikke er nogen fuger eller sprækker hvor der kan sætte sig snavs og skidt.

  Med et epoxy har du også mulighed for at gøre det lidt personligt. Epoxy gulv kommer i flere forskellige farver, så du helt selv kan vælge hvilken farve der passer til dit hjem.

  epoxygulv til private og virksomheder

  Hvad koster epoxygulv?

  Vores priser på epoxygulve kan varierer meget alt efter omfanget af opgaven. Det kommer an på størrelse af arealet, hvor det skal påføres, og hvilken type gulv der udføres på. Når først vi kender omfanget af opgaven, kan vi give et mere nøjagtigt tilbud på et epoxygulv.

  Hvis du har spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om, hvor meget en estimeret pris ligger på, er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit nye gulv

  Hos AKN-Gulvtech er vi eksperter i epoxygulve, og vi vil derfor rådgive og vejlede dig så meget som muligt, så vi kan finde frem til en løsning, som passer til lige netop dig. Vi vil gerne sikre os, at du som kunde får den fornødne vejledning, så vi kan skabe resultater, der passer til dine behov og ønsker, og som du kan have glæden over i lang tid fremover i led med dit nye epoxygulv.

  Hvis du ønsker at høre mere om vores epoxygulve, eller hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på et epoxygulv, så kan du kontakte os på telefon 40 40 60 52 eller via [email protected].

  Du kan også kontakte os ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

  Indhent et tilbud